Rikini Yoga

Yoga dig mjuk, frisk och levande!

The Yin Yoga Class I visited was such a beautiful gift! 

You could feel all the love Ulrika put into every detail of the session. I am so greatful for this deep experience of surrender and connection. So much love, Anna ❤

Anna Hatzman, student in Psychology ,  Schweiz


"Tusen Tack för den fantastiska långa Yinyogan i lördags. Det var sååå skönt för både kropp och själ!

Vilken effekt det blev i kroppen när man satt så länge i varje position. Efteråt var man skönt avslappnad och fick en skön natts sömn! Hoppas att få gå på detta igen TACK!"

Anita Morken,  Osteopat"Jag upplever att Ulrikas Yogapass är unika vid varje tillfälle.

De är alltid välgörande och balanserande då hon tar hänsyn till olika rådande aspekter som väder och vind och kursdeltagarnas dagsform, vilket förstärker effekten av yogan. Ulrika är lyhörd och inkännande och stöttar deltagarna både att följa sina personliga förutsättningar och vara uppmärksamma på kroppens signaler men också utmana sig själva på ett rimligt plan. Jag upplever därför yogan som stärkande

både fysiskt, psykisk och emotionellt."

Susanne Kihl

Förskollärare och bildtolkare

" Jag vill verkligen rekommendera yoga med Ulrika . Det är så fantastiskt välgörande för både kroppen och själen. Jag jobbar som keramiker och har tidigare haft problem med nacke och rygg. Men aldrig numera. Jag har gått på yoga 1 gång i veckan i många år. Jag vill aldrig missa en lektion. Jag brukar få skön träningsvärk efter ett yogapass och känna mig lugn och fokuserad i flera dagar efteråt. Man känner verkligen att det gör nytta."

Anna Leandersson

Annas Krukor & Fat

Morup

www.annalea.se

"Rekommenderar Ulrikas yoga varmt för dig som inte provat. Hon förbereder varje klass med omsorgsfull kärleksenergi. Blir varm i hjärtat när hennes röst talar till varje pose. Ulrika leder inte bara yoga, hon är yoga. vilket gör stor skillnad som yogalärare!!! Ulrika, du är unik och bär stor kunskap inom yoga.

Namaste!

Annia"